39 Comments

  1. Heb niet echt een favo merk, als het maar goed zit! Mijn 1e workout gedaan!!! Trots!!! Afgelopen maandag begonnen met Weight Watchers…. hoop met deze beweging erbij me weer goed te voelen!!!

  2. Eerste keer dat ik effectief een workout afmaak! En dat met enorme spierpijn van krachttraining 2 dagen geleden ? ga zeker nog andere videos proberen! mijn favoriete merk is trouwens ook Nike, maar ik draag ook vanalles ?

  3. Super warm hoofd….maar ik heb het weer gedaan! Met af en toe een extra pauze en niet altijd fullspeed helaas. Maar wel helemaal afgemaakt. Denk dat ik daarvoor wel trots ben op mezelf. ☺️ Ik heb nu een sportbeha van Hunkemöller, broek van Scapino, hemd van Wehkamp en schoenen van Adidas.

  4. Ik draag graag Nike of sportkleding van de zeeman. Ik ben net begonnen met je workouts, zijn voor mij nu nog pittig, hopelijk kan ik snel een tandje hoger?

  5. Ik vind deze, in combinatie met jouw andere work outs, weer helemaal fijn!Ik doe meestal 2x een half uur en mijn lichaam is er blij mee. Ben nu paar maanden bezig en zie de spieren alweer opkomen, allemaal dankzij jou! dank dank..Nike, Falke (sokken) en Adidas!

  6. Heerlijke workout. De squats ga ik voelen denk ik ? ik draag van alles. Mijn favoriete hardloopkleding is van new balance. Mijn schoenen van saucouny en dan met anti probatieblokje. Maar ik heb ook Nike hemdjes, broeken van Lidl, Leontien.

  7. 2e video die k gedaan heb, en volgehouden, wel kapot nu haha.. maar heerlijke oefeningen, ga ik zeker vaker doen! Kleding niet specifiek merk, schoenen net nieuw v sketchers, zitten heerlijk. Maar nu snel douchen! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*